Köszönöm Tomi precíz munkáját. Zökkenőmentesen végigvitte az eladás teljes folyamatát a fotózástól a birtokbaadásig. Bátran ajánlom mindenkinek aki az eladáson gondolkodik.

S.Péter

Én is mindenkinek csak ajánlani tudom Glotz Cynthiát, a legprofibb ingatlan értékesítő, végtelenül kedves , profi a szakmájában , segít az ügyfeleknek mindent elintézni , alaposan bemutatja az ingatlant , mindent elmond amit tudni kell, és a további ügyintézésekbe is maximálisan lehet rá szàmítani . Én minden ismerősömnek , csak Őt ajánlom , mert a legjobb és végtelenük kedves . Örökké hálás leszek Neki .

Blonszki Szilvia

Kedves Mónika! Ezúton is köszönetet mondok a gyors, szakszerű, lelkiismeretes munkádért. Eladó békéscsabai lakásunkat egy éven át hirdettük, próbáltuk saját magunk eladni sikertelenül. Úgy döntöttünk, ingatlan értékesítőhöz fordulunk és január 6-án megbíztunk Téged az értékesítéssel. Január 13-án írtuk alá az Ingatlan adásvételi szerződést a vevőinkkel. Köszönjük Neked, hogy reményeinknek megfelelően vevőt találtál a lakásunkra. Mindig jó szívvel ajánljuk barátainknak és üzleti partnereinknek a veled való együttműködést.

Nadobán Lászlóné

Az ingatlanirodán keresztül történő ház vásárlás kapcsán, ismertük meg Adélt. Már az első találkozáskor közvetlenségével, kedvességével, mosolygós, nyitott személyiségével elbűvölt minket. A teljes ügyintézés alatt abszolút a mi érdekeinket képviselte. Segített számunkra a legkedvezőbb hitel kiválasztásában és felvételében. Naprakész, precíz, önzetlen munkájával megkönnyítette a hitelügyintézést és rengeteg terhet levett a vállunkról. Tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek! Nagyon hálásak vagyunk Neki a sok segítségért és támogatásért. Személye példaértékű a mai világban. Köszönünk mindent.

Alpár és Tímea

Nagyon megvagyok elégedve, az ingatlan közvetítő, munkájával. Kimagaslóan intelligens, és ügyfél központú, rugalmas munkatárs. Szakmai és emberi tulajdonsága ritka és kiemelkedő. Nagyon köszönöm a munkáját és fáradozását. A Bázakerettyei ingatlan eladásával, nagy örömet szerzett nekem és családomnak.

Belső Balogh Ildikó

Tóth Mihály közreműködésével és hozzáállásával meg voltam elégedve. Folyamatosan közvetített az eladók és közöttem. Pontos volt és precíz. Gördülékenyen haladt az ügyintézés. Ajánlani tudom másnak is.

Pál Csilla

Tetszett ahogy hétvégén és szokásos munkaidő után is rendelkezésünkre állt. Ügyfélcentrikus, türelmes. A fel nem tett kérdésekre is válaszol, hogy minden világos legyen. És szemmel láthatóan együtt örül az ügyfelekkel egy-egy sikeres adás-vételnél. Örülök, hogy megismerhettem.

Geréb Rozi

Gábor a megtekintés és az ügylet lebonyolítása során minden kérdésünknek lelkiismeretesen utánajárt és maximálisan segítőkész volt. Ennek köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen lebonyolódott az adásvétel. Köszönjük ez úton is az együttműködést és támogatást!

Váradi Zoltán

Nagyon meg voltam elégedve Misivel! Bárkinek szívesen ajánlom! Nagyon precíz munkát vègzett vègig korrekten állt mellènk!

Péter Máté

Nagyon meg voltunk elégedve Misivel. Igazán segítőkész és korrekt úriember. Mindenben segített a házunk eladása során. Folyamatosan tájékoztatott bennünket mindenről az elejétől a ház eladás végéig. Bátran ajánljuk bárkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni!

Máté - Pósfai Anikó

Misi ,mint ingatlanos,már az első perctől kezdve,telefonon keresztül is, határozott ,alapos,mindenre kiterjedő figyelmével, szakmai kérdéseivel, szimpátiát ébresztett bennünk.Az ügy intézése közben kiderült, hogy nagyon figyel az időbeni pontosságra, korrekt precíz szolgáltatás nyújtására. Nem volt rábeszélős, a konkrét tényeket közölte az ingatlannal kapcsolatban. Nagyon közvetlen és udvarias volt és nem utolsósorban hétvégén és ünnepek alatt is a rendelkezésünkre állt és minden esetben mint vevők figyelembe vette minden kérésünket és teljes körűen segítséget nyújtott. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük Misi,sok sikert a jövőben!

Gergelyné Sz. Szilvia

Több cég, több ingatlanosával találkoztam az elmúlt hónapokban. Hédi, messze kiemelkedett közülük együttműködési-, és szervezőkészségével, határidő tartásával, dinamizmusával és időt nem sajnáló szorgalmával. Folyamatosan éreztem, hogy számíthatok Rá. Kedves Hédi, köszönöm!

Dr. Káel

Profi értékesítő! Maximálisan segítőkész, bármikor rendelkezésre állt, ha kérdés merült fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá mindenben tudott segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Turai István

"Profi" munkát tapasztaltunk minden formában. Köszönjük. Ha megkérdezik tőlünk tudunk-e "ingatlanos" szakembert, már nem kell gondolkodnunk.....

Leitner Attila

Örülünk, hogy 4 ingatlanközvetítő közül Szabó Imre volt a leggyorsabb és így az Ő intelligens, szakszerű közvetítésével tudtuk értékesíteni elképzelésünknek megfelelő áron ingatlanunkat. Munkáját köszönve mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Altay László

Éva nekem is sokat segített az ingatlan eladásnál,egy másik keresésében is felajánlotta a segítségét.Mindent megtesz az ügyfelekért.

Koromné Ágoston Katalin

Mindenkinek ajánlani tudom Dávidot. Az ő segítségével adtam el újszegedi lakásomat. Az első pillanattól kezdve, ahogy megismertem megszületett bennem a bizalom iránta. Pozitív beállítottságú, látszott rajta, hogy szereti amit csinál. Minden eseményről értesített ami a lakásértékesítéssel kapcsolatos volt. Nem számított neki, hogy munkanap vagy munkaszüneti nap volt, én is bármikor fordulhattam hozzá. Mindent pontosan és precízen intézett. Rengeteget jelentett számomra az , hogy Dávidot végig ott éreztem magam mellett és mindenben számíthattam rá. Schmidt Éva

Schmidt Éva

Mátènak, szeretném megköszönni a lelkiismeretes segítőkész, felkészült munkavégzését. Mindenkinek ajánlom, aki sikeres megoldást szeretne. Bármikor fordulhattam hozzà bármilyen kèrdès merült is fel. Nagyszerű munkát végzett,pedig nem mindig volt sima az ügy , de elképesztő kitartásával, profi módon intézte az ingatlanom eladását. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával, ès nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Köszönöm szèpen a segìtsèged. Jó munkàt kìvánok az elkövetkező munkaidhoz! Tisztelettel: Takács Ildikó

Takács Ildikó

Korrekt, gördülékeny ügyintézés, segítőkész.

Szánthó József

Köszönöm Évi kitartó munkádat.Mindenkivel közvetlen, udvarias, nagyon türelmes voltál. Másoknak is ajánlani tudom csak a munkáját ami számár ha jobban belegondolok nem is munka hanem szívével lélekkel készül minden egyes napra. Tisztelettel Bakai Csabáné

Bakai Csabáné