Boldog vagyok, hogy Anikó segítségével találtuk meg a számunkra tökéletes ingatlant! Nagyon segítőkész, informatív, megbízható és kedves volt velünk végig. Köszönjük a segítségét és köszönjük, hogy ilyen kedves és szimpatikus eladókat ismerhettünk meg általa!

Szabina

Ibolyát az ingatlanunk értékesítése során ismertük meg. Ő találta meg házunk új tulajdonosát. Köszönet érte, hogy határozottságával, talpraesettségével minden rendben zajlott az osztrák vevővel egészen a megtekintéstől az adásvételig. Szeretettel ajánljuk őt, aki kedves, tisztelettudó, megbízható, korrekt, dinamikus személyiség. Hné Márta és László

Hné Márta

Tisztelt Holecska Árpád! Szeretném megköszönni, hogy az ingatlanom eladásával összefüggésben a segítségemre volt! Már az első találkozás alkalmával megnyugtatóan és széleskörűen tájékoztatott a megbízással kapcsolatosan. Az ingatlanom eladása gyorsan és rugalmas, de kielégítő körülmények mellett zajlott. A jövőben csak ajánlani fogom! Ezúton ismételten szeretném megköszönni a segítséget! Munkájához további sok sikert kívánok!

dr.Dani Róbert

Ibolya segített lakást találnunk Győrben. Nagyon készséges és kedves volt, a találkozókat jól megszervezte, minden kérdésünkre korrekt választ adott. Az adásvétel lebonyolításában is segítségünkre volt.

Judit Osváth

Ingatlanom értékesítését Önökre bíztam. Munkatársuk Holecska Árpád segített az értékesítésben. Pontos, részletes tájékoztatással, jó ütemezéssel könnyítette meg az ingatlan tulajdonosváltását. A szerződés megkötés jogi intézése is kifogástalan volt. Ajánlom és ajánlottam is tovább!

Maróti Péter

Szívből ajánlom Szőcs Violát, kedves, rugalmas, talpraesett, a vele megbízott feladatot maradéktalanul, sőt az elvártakon felül teljesítette. Precíz felmérés, korrekt hirdetés eredményeképp az ingatlanomat pár nap alatt sikerült eladni. Életvidám személyisége élvezetessé tette az eladás menetét. Hálás köszönet!

Móricz-Villás Brigitta Edit

Laczkó Szabolcs figyelmesen és alaposan végzi a munkáját, ingatlanunkat az érintettek megelégedettségével értékesítette. Az adás-vételhez szükséges minden segítséget biztosított. Munkáját lelkiismeretesen, pontosan végezte, örülök, hogy megismertem és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is számíthatok tapasztalatára. Köszönöm és ajánlom a hozzáértését!

Dr. Séllei Lajos

Szakács Katalinnal egy ismerősöm ajánlására és közvetítésével kerültem kapcsolatba. Már első egyeztetésünk során igen jó benyomást tett rám kedvessége, közvetlensége és tájékozottsága a lehetőségekről az eladni kívánt ingatlanommal kapcsolatban. Gyors, professzionális munkájának köszönhetően az értékesítés azóta megtörtént. Kedves Katalin, ezúton is nagyon köszönöm és további dinamikus és sikeres munkát kívánok! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegye igénybe az Ön közreműködését!

Gyimesi Andrea

Sok szeretettel ajánlom Dominikot, mert megbízható, korrekt és nagyon alapos. Kedvelem és értéknek tartom a mai világban ezeket a tulajdonságokat, valamint a precizitását. Az ügyemet gyorsan megoldotta és kommunikációjában mindig megoldásra törekvő volt. Jelleme udvarias és tisztelettudó. Köszönöm a munkáját!

Bárkányi Orsolya

Ibolyát a lakás keresésünk során ismertem meg, és készséggel segített a lakáskeresésben. Megbízható, pontos.

Gyurkovics Zoltán

Szilvi a kezdetektől fogva lelkesen vadászta nekünk a lakásokat, ő végig mosolyogva, korrektül képviselte az érdekeinket. Nem adta fel, akkor sem, amikor már a sokadik lakást kellett bemutatnia. Minden találkozót pontosan leszervezett, előtte többször is figyelmeztetett a közelgő időpontra, mindig időben érkezett, beszerzett minden információt, nekünk csak döntenünk kellett. Az áralkuknál pontosan tájékoztatott a piaci helyzetről, a lehetőségeinkről. Kitartása meghozta a gyümölcsét, nagyon szuper kis lakást sikerült találni. A szerződésnél nagyon sokat segített, gyakorlatilag minden apró részletre ügyelt. Csak ajánlani tudom!

Hegedűs György

Nagyon kedves és segítőkész, megbízható ügyintéző. Ha bármi problémám, kérdésem volt bátran kereshettem akár e-mailben akár telefonon. Ha valamit nem értettem türelmesen újra elmagyarázta, nagyon aranyos és profi embert ismerhettem meg! Bátran ajánlom mindenkinek :)

Csóka-Salamon Niki

Mind az átlagon felüli lendület, és a szaktudás jellemzi munkásságát. A leglaikusabbnak (jelen személyem) is érthető nyelvezeten elmagyarázza az adás-vétel meneteleit. Folyamatosan konzultált velünk, teljes mértékben meg voltunk elégedve Ferivel. Egy mondatban összetömörítve: Az ingatlanosok Ferrária. :)

Gáli Gábor

Olasz Csaba nagyon megbízhetó, alapos jól felkészült szakember. A megbízó érdekeit maximálisan szem előtt tartva gyorsan, precízen végzi a munkáját. Mindenképpen ajánlom.

Gyüre Ildikó

Henrietta a legmegbízhatóbb és legkedvesebb ingatlanközvetítő, akivel valaha találkoztam.

Kovássy Eszter

Ibolya ist sehr engagiert und wir haben innerhalb eines Monats unser Traumhaus gefunden! Sie ist sehr zuverlässig, genau und arbeitet sehr professionell. Sie ist rund um die Uhr erreichbar und antwortet sofort auf alle Anfragen. Sie hat uns nur Häuser vorgeschlagen, die genau zu unseren Wünschen passen. Außerdem ist sie sehr sympathisch und sehr freundlich.

Andrea H

Egy általa kínált ingatlan utáni érdeklődés során kerültünk kapcsolatba Zoltánnal. Mind a a telefonos érdeklődés, mind a helyszíni bemutatás során nagyon elégedettek voltunk a kapott információkkal és az egész ügykezeléssel. Mindkét félnek segített a közös eredmény elérésében. Minden esetben tartotta az ígért határidőket, azt gondolom nagyon szerencsések vagyunk, hogy az Ő segítségével sikerült megvásárolni a kinézett ingatlant! Kívánom, hogy a továbbiakban is ilyen precízen és pontosan dolgozzon és legyen sok olyan elégedett ügyfele mint mi!

O.Ferenc

Kedves Judit! Mindent nagyon szépen köszönök! Nagyon meg voltunk veled elégedve. Kedvességedet és,hogy ilyen segítőkész, korrekt voltál még a távolból is. Csak téged fogunk ajánlani.

Totola Károlyné

Köszönjük szépen Faragó Ferenc Úr , szakértő , megbízható, lelkiismeretes munkáját . Mindenkinek csak ajánlani tudom , és nagyon sok sikert kívánunk neki az elkövetkezőkben !

Para Zsuzsanna

Timi szereti a kihívásokat így elvállalta a jogilag enyhén problémás házunkat és megígérte hogy talál rá vevőt. Kedves, aranyos és segítőkész ingatlanos. Plusz munkákat is elvállalt hogy teljesen elégedettek legyünk, például segített keresni ingatlant és még el is kísért minket megtekinteni. Intézte az ügyes-bajos dolgainkat, ügyvédet is ajánlott és oda is eljött velünk. Maximálisan elégedettek vagyunk vele, 10/10 az értékelésem! 🙂

Thurzó György